Emniyet Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde ilan ettiği bildiri ile personel alımı yapacaklarını belirtmişti. Yine Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulan bildiri de kendi bünyelerinde istidam etmek üzere bilgisayar mühendisi ve elektrik - elektronik mühendisi alımı yapacağı belirtildi.

Emniyet Genel Müdürlüğünün hazırlamış olduğu ilan Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu. Adaylar bilgisayar mühendisi ve elektrik elektronik mühendisliği kadroları için müracaat edebilir.

Kimler Başvuru Yapabilir

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
İlgili bölümlerden mezun olmak
Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak,
Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak,
Esnek çalışma saatlerine uyumlu olmak,
Analitik düşünme yeteneğine sahip olmak,
Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak.

Yukarıda belirtilmiş olan şartlar Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından aranmakta olup alımlar tüm Türkiye geneli yapılmaktadır. Müracaat etmek isteyen adayların 8 Mart 2017 - 17 Mart 2017 tarihleri arasında bulunmuş oldukları ilde ki İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Başkanlığına gerekli evrakları ile müracaat etmesi gerekmektedir. Detayları öğrenmek ve belgeler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen adayların aşağıda ki linkleri takip etmesi gerekmektedir.

Elektrik Elektronik Mühendisliği Bildirisi
Bilgisayar Mühendisliği Bildirisi

Editör: TE Bilisim