Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Alımı Yapıyor
Emniyet Genel Müdürlüğü personel alıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinin çalışan kadrosundaki boş pozisyonu tamamlamak amaçlı Sözleşmeli olarak personel alıyor. Sizde Emniyet Genel Müdürlüğü ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Emniyet Genel Müdürlüğü 15 Aralık 2015 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak üzere Diyarbakır'da 2 adet ve Van'da 1 adet olmak üzere toplamda 3 adet Sözleşmeli Helikopter Pilotu alacak. Emniyet Genel Müdürlüğü alacağı Sözleşmeli Personelleri Sözlü ve Yazılı sınava tabii tutarak belirleyecektir. Başvuru yapacak olan adayların atamam onayları hariç yapılacak olan tüm tebligatlar ve duyurular Emniyet Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinde yayımlanacaktır. Emniyet Genel Müdürlüğünün aradığı şartlara uygun omayan adayların başvuruları iptal edilecektir. Başvuru yapabilmek için aranan şartlar şöyledir:
ARANAN ŞARTLAR:
     - Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan adaylar,
     - Sınavın son başvuru günü ele alınarak 18 yaşını tamamlamış olan adaylar,
     - Kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar,
     - Ülke genelinde yapılacak tüm uçuşlara engeli bulunmayan adaylar,
     - Askerlik görevini tamamlamış veta askerlik ile ilişkisi bulunmayan adaylar,
     - Yapılacak olan güvenlik soruşturmasından ve arşiv taramasında olumlu sonuçlar verecek olan adaylar,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 25 Aralık 2015 tarihi ile 31 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, istenilen belgeler ile birlikte İl Emniyet Genel Müdürlüğü Personel şube Müdürlüğüne şahsen başvurulucaktır. İstenilen belgeler ve diğer ayrıntılı bilgiler ilanın tam metninde yer almaktadır.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
 
Editör: TE Bilisim