EGM personel alımı yapacak. Yapılan açıklamalara göre Emniyet Genel Müdürlüğü, Emniyet Hizmetleri Sınıfı dışında sözleşmeli yönetmeliği çerçevesinde 657 sayılı devlet memurları kanunun kapsamında farklı 10 ilde Avukat kadrosunda alım yapacağını belirtti. Adaylardan aranan şartlar belirtildi ve İşin Olsa ekibi olarak sizlere detaylı bilgi veriyoruz.

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILACAK?

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Emniyet Genel Müdürlüğü adaylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sağlık yönetmeliği tarafından belirtilen sağlık şartlarını taşımak ve görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Sınavın son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşından büyük olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi nitelikler aranacaktır.

Özel olarak ise, Hukuk fakültesi mezunu olmak, En az 3 yıl süreli mesleki tecrübeye sahip olmak, Avukatın veya Avukatlık ortaklığındaki avukatların disiplin ve adli yönden herhangi bir cezası olmadığını ispatlamak, Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına, 11 Şubat 2019 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 15 Şubat 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını alım yapılacak ile göre İl emniyet Müdülüğü Personel Şube Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim