Ülkemizin dört bir yanında faaliyetlerini sürdürmekte olan kamu kurumları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yıl içerisinde çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. İlgili kamu personeli alımı ilanları Maliye Bakanlığının onay vermesi dahilinde gerçekleştirilmektedir.

Buna göre Devlet Personel Başkanlığı DPB ilanlarına bakıldığında farklı kamu kurumlarının kamuya toplam en az lise mezunu 276 sözleşmeli memur ve kamu personeli alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi kurumlar alım yapıyor ve 276 kişilik sözleşmeli personel alımına ilişkin tüm detaylar nedir İşin Olsa ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

HANGİ KURUMLAR ALIM YAPIYOR?

Devlet Personel Başkanlığı ilanlarına göre kamuya 276 kişilik sözleşmeli memur alınıyor. Peki hangi kurumlara lım yapıyor? Yayımlanan ilanlara göre, Yargıtay Başkanlığı 110 Sözleşmeli Personel Alacak, Yeniçağa Belediye Başkanlığı 1 Sözleşmeli Personel Alacak, Gaziantep Üniversitesi 1 Sözleşmeli Personel Alacak, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü 4 Orkestra Sanatçısı (2 Keman, 1 Trompet, 1 Vurmalı Çalgılar) Alacak, İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü 1 Sanatsal Yardımcı Eleman Alacak, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı 8 Sözleşmeli Bilişim Uzmanı Alacak, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı 23 Sözleşmeli Personel Alacak, ÖSYM 6 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak , Türkiye Elektrik İletim.A.Ş.Gen.Md. 20 Sözleşmeli Avukat Alacak, İnönü Üniversitesi 50 Sözleşmeli Personel Alacak, Düsseldorf Başkonsolosluğu 2 Sözleşmeli Sekreter Alacak, Atatürk Kültür, Dil Ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 3 Sözleşmeli Personel Alacak, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı 4 Sözleşmeli Personel Alacak, Adalet Bakanlığı 21 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak, Adalet Bakanlığı 20 Sözleşmeli Çözümleyici Personel Alacak, Rotterdam Başkonsolosluğu 1 Sözleşmeli Sekreter Alacak ve Berlin Büyükelçiliği 1 Sözleşmeli Sekreter Alacak olup toplam 276 sözleşmeli memur ve personel alımı yapılacaktır. Tüm ilanları görmek isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir.

İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim