Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı personel alım duyurusu yayımladı. Yapılan duyuruya göre, Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesine toplamda 20 kişilik boş kadro ile Sözlemeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Başvuru yapacak adaylar başvuru şartlarını taşımaları dahilinde başvuru yapabilecek. Buna göre adaylardan 2016 yılı KPSS puan türünden puan şartı aranacaktır. Alım şartları ve detaylar şöyledir;

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Dokuz Eylül Üniversitesi hemşire alımı ilanına başvuru yapacak adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Nöbet usülü çalışmasına ve görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve Herhangi bir kurumda sözleşmeli olarak 1 yıldır çalışmamış olmak şartları aranır.

Ayrıca yukarıdaki şartlardan farklı olarak özel olarak adaylardan, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden puan almış olmak ve Lisans üstü Hemşirelik bölümü mezunu olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Genel Şartları ve Özel şartları taşıyan her aday başvuru yapabilir. Başvurular en geç 18 Aralık 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular son başvuru günü mesai saati bitimine kadar Dokuz Eylül Üniversitesi İnsan Kaynakları Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta yoluyla yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim