Dokuz Eylül Üniversitesi yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki boş kadrolar ile çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. Dokuz Eylül Üniversitesi, Devlet Personel Başkanlığı sitesinde yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel eksikliği için, 55 Hemşire ve 7 Sağlık Teknikeri alımı yapacak. Başvurular yapılan duyuru ile başlamış bulunmaktadır.Dokuz Eylül Üniversitesi personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, 2016 yılına ait Kamu Personeli Seçme Sınavı B Grubu puan sırasına göre yapacaklardır.

ADAYLARDAN ARANAN NİTLİKLER:

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi sözleşmeli personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylar mutlaka, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki genel nitelikleri taşımak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumunda yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, nöbet usülü çalışmasına engel olabilecek olan herhangi bir rahatsızlığı ve durumu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik görevini fiilen yapmış olmak, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak, Hemşire kadrosuna başvuru yapacak adaylar Lisans Hemşirelik bölümü mezunu olmak ve KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Sağlık Teknikeri kadrosu için Önlisans Ameliyathane Hizmetleri bölümü mezunu olmak ve KPSSP93 puan türünden puan almış olmak şartları aranmaktadır. Bu şartları taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler. 

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak adaylar 03 Haziran 2017 tarihi ile 19 Haziran 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvurular, nüfus cüzdan fotokopisi, KPSS sonuç belgesi, diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi, SGK hizmet dökümü, bir fotoğraf ve askerlik terhis belgesi ile birlikte Üniversitemizin web sayfasında yayınlanan ekli başvuru dilekçesini doldurarak Hastanemiz İnsan Kaynakları Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Adaylar ilanın tam metnine ulaşmak için ( https://goo.gl/4NzdCo ) bağlantısını kullanabilirler.