Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı yapacak. Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 48 kişilik boş kadro ile sağlık alanında personel alımı yapacağını ilan etti. Söz konusu alım kadroları Ön lisans ve Lisans mezunları için geçerli olacak.Ayrıca adaylardan bu yönde KPSS B puan şartı aranıyor.

ALIM KADROLARI NEDİR?

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Lisans Hemşirelik bölümü mezunu, Önlisans Anestezi bölümü mezunu ve Önlisans Nükleer Tıp Teknikleri bölümü mezunu olmak,
  • 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu personeli seçme sınavından ön lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak,
  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması,
  • Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu olmaması,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması gerekmektedir

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan 27 Temmuz 2019 tarihinde yayımlanmış olup adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi itibari ile başlayabilirler. Başvurular en geç 15 gün içerisinde yani en geç 10 Ağustos 2019 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Başvurular nüfus cüzdan fotokopisi,KPSS sonuç belgesi,diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi, bir fotoğraf ile birlikte Üniversitemizin web sayfasında yayınlanan ekli başvuru dilekçesini doldurarak Hastanemiz İnsan Kaynakları Birimine müracaat etmeleri gerekmektedir.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim