Resmi Gazete'nin 22 Nisan 2020 tarihli ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı pozisyonlarda sağlık personeli alımı yapacağını bildirdi. Bu yönde Lisans mezunu hemşire ve Ön lisans mezunu Sağlık Teknikeri alımı yapılacak. Ayrıca alımlar 2018 yılı KPSS puanına bakılarak yapılacak olup ilanda maaş bilgisi ve başvuru şartları hakkında bilgiler paylaşılmıştır.

Bu kapsamda Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesine 32 Hemşire ve 7 Sağlık Teknikeri kadrolarında alım yapılacak.

KIDEME GÖRE HEMŞİRE VE SAĞLIK TEKNİKERİ MAAŞI:

Dokuz Eylül Üniversitesi alımını yapacağı hemşire adayları için ve Sağlık teknikeri için maaş durumunu paylaştı. Bu yönde Kıdemi 5 yıldan az olanlar için 4174,25 TL. Kıdemi 5 yıldan 10 yıla kadar olanlar için 4227,42 TL. Kıdemi 10 yıldan 15 yıla kadar olanlar için 4311,82 TL olarak belirtildi.

Sağlık Teknikeri adayları için ise, Kıdemi 5 yıldan az olanlar için 3981,04 TL. Kıdemi 5 yıldan 10 yıla kadar olanlar için 4015,50 TL. Kıdemi 10 yıldan 15 yıla kadar olanlar için 4093,82 TL olarak açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,
  • Nöbet Usulü çalışmasına engel herhangi br sorun olmamak, 
  • Alım yapılacak pozisyona göre ilgili eğitim seviyesinde olmak ( Hemşire için Lisans ve Sağlık Teknikeri için Ön Lisans Mezunu Olmak ),
  • 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak,

Gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı başvuru süreci ilanı yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Bu kapsamda başvuru süreci 22 Nisan 2020 tarihinde başlamış olup en geç 05 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir.

Bu yönde başvurular, Üniversitenin resmi İnternet adresi olan (https://www.deu.edu.tr) web adresinden kabul edilecektir. Başvuru formunu hatalı dolduran ya da eksik belge ibraz edenlerin müracaatları kesinlikle kabul edilmeyecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ