Dokuz Eylül Üniversitesi 148 Personel Alımı Yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Sözleşmeli Personel Alımı ilanına göre Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesindeki eksikliği tamamlamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde Sağlık Personeli Alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların 31 Aralık 2020 tarihi ile başlamasının ardından artık sona ermektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için son şans. Bu kapsamda Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Adayların başvuru yapabilmeleri için, Öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Bunun dışında adayların 2020 yılında yapılan KPSS'den Lisans seviyesinde KPSSP3, Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden puan almış olmak gerekmektedir. Ayrıca herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Nöbet Usulü çalışmasına engel herhangi bir durumu olmamak şartları aranacak.

Tüm niteliklere sahip olan adaylar içerisinden, 120 Hemşire, 1 Fizyoterapist, 12 Sağlık Teknikeri, 15 Röntgen Teknisyeni alımı yapılacak.

Başvurular Sona Eriyor!

Adaylar başvurularına 31 Aralık 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 14 Ocak 2021 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmeketdir. Adaylar başvuruların istenen belgeler ile birlikte Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine İnsan Kaynakları Birimine şahsen başvuru şeklinde yapılacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Atanmaya hak kazanan asil ve yedek adaylar, ilanın başvuru süresinin bitiminden 10 (on) işgünü içerisinde http://www.deu.edu.tr internet adresinden duyurulacaktır.

Bu kapsamda 14 Ocak 2021 tarihinde sona erecek başvurular en geç 28 ocak 2021 tarihine kadar açıklanacak. 

Editör: TE Bilisim