DKK ve Sahil Güvenlik Komutanlığı, Subay Alımı Yapıyor

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı, 2016 Yılı 1. Dönem Muvazzaf/Sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı, 2016 Yılı 1. Dönem Muvazzaf/Sözleşmeli personel alım ilanına ilişkin merak edilen tüm soruları haberimizde sizler için paylaşıyoruz.

 

 

2016 yılı için açıklanan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı muvazzaf/sözleşmeli personel alımı için beklenen açıklama yapıldı. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı 2016 yılı muvazzaf/sözleşmeli Subay alımı yapacak. Peki Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı muvazzaf/sözleşmeli Subay alımları ne zaman nasıl ve hangi şartlarla yapılacak işte detaylar.

 

 

2016 yılı içinde her kurum gibi Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı 2016 yılının ilk sözleşmeli Subay alım ilanını yayınladı. 2016'da Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı, muvazzaf/sözleşmeli subay alacağını resmen duyurdu.

 

Sahil Güvenlik Komutanlığı, 2016 yılı muvazzaf/sözleşmeli subay başvuru koşulları belli oldu mu? Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı, 2016 yılı muvazzaf/sözleşmeli subay alım ilanına başvurular ne zaman son buluyor? Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı, 2016 yılı muvazzaf/sözleşmeli subay ilanına nereden nasıl başvuru yapılacak?

 

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı, 2016 yılı muvazzaf/sözleşmeli subay alımına başvuru yapacak olan adaylardan hangi belgeler istenecek. Yaş şartı aranıyor mu? Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı, 2016 yılı muvazzaf/sözleşmeli subay alımı ilanında sıkça sorulan soruların cevapları neler? Başvurularda KPSS şartı İstenecek mi?

 

En çok sorulan sorular içinde yer alan (muvazzaf)'ın açılımı ise ' Silahlı kuvvetlerde çalışan meslekten subay ve astsubaylarla, askerlik hizmetini yapan erler' anlamını taşımaktadır.

 

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı muvazzaf/sözleşmeli Subay alımı için geniş bilgi sahibi olmak istiyorsanız aşağıda vermiş olduğumuz linke tıklayarak başvuru şartlarını inceleyebilirsiniz.

 

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı,2016 yılı muvazzaf/sözleşmeli subay ilanına ilişkin başvuru yapacak adayların aşağıda vermiş olduğumuz linke tıklayarak daha çok bilgi alabilecekler.

Editör: TE Bilisim