Dışişleri Başkanlığı 15 Aralık 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin personel ihtiyacı için Marsilya Başkonsolosluğuunda Türk Uyruklu Sözleşmeli Sekreter alımı yapacak. Toplamda 1 kişi alacak olan Marsilya Başkolosluğu adaylardan aşağıdaki şartları arıyacak.

Alınacak adaylardan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 41 yaşından gün almamış olması, en az lise mezunu veya buna denkliği olan Milli Eğitim Bakanlığında onaylanmış yabancı okullardan mezun, kamu haklarından mahrum olmaması, Herhngi bir hapis cezası olmaması veya 6 aydan fazla olmaması, erkek adaylar için askerliğini tamamlaması veya askerlik ile ilişkisi olmaması, her türlü iklim şartlarında görevini yapmasına mani olacak herhangi bir sağlık problemi olmaması, çok iyi derecede Fransızca ve Türkçe biliyor olması ve Bilgisayar ve Kadtilo kullanası biliyor olması şarları aranacaktır. 

Başvuruda bulunacak olan sekreter adayları en geç 02 Ocak 2016 tarihi pazartesi günü mesai saati bitimine kadar istenilen belgeler ile birlikte “363, Avenue du Prado, 13008 Marseille / France” adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde (hafta içi her gün 9:30-12:30 ile 14:30-17:00 saatleri arasında) şahsen yapılabilir. Postayla yapılan başvurularda meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Başkonsolosluğumuz sorumlu değildir. Ayrıca Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim