Dışişleri Bakanlığına bağlı olan Singapur Büyükelçiliği personel alımı yapacağını ilan etti. Singapur Büyükelçiliği bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere en az lise mezunu olan adaylar arasından sözleşmeli olarak 1 kişilik kadro ile Türk Uyruklu personel alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Singapur Büyükelçiliği personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Bilgisayar ve Daktilo kullanmasını bilmek, Çok iyi derecede İngilizce ve Türkçe bilmek, Her türlü iklim şartlarında görev yapabilmek ve sağlık açısından görevine engel olabilecek bir durumu olmamak, Sınav tarihi itibari ile 41 yaşından gün almamış olmak, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan 24 Temmuz 2019 tarihinde ilan edilmiş olup adaylar başvurularına başlamış oldu. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını en geç 02 Eylül 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü mesai saati bitimine kadar Singapur Büyükelçiliği Shenton Way#10-03 SGX Centre 1, Singapore 068804 adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde (hafta içi her gün 09.00 – 18.00 saatleri arasında) şahsen yapılabilir. Postayla yapılan başvurularda meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Büyükelçilik sorumlu değildir.

ADAYLARA SINAV YAPILACAK!

Elçilik tarafından adaylara yazılı yeterlilik ve sözlü ile uygulamalı sınav yapılacak. yazılı sınav 17 Eylül 2019 tarihinde, İngilizce, Türkçe ve matematik konularında sınav yapılacak. Yazılı sınavdan başarılı olanlar 27 Eylül 2019 tarihinde sözlü ve uygulamalı sınava katılacaklar. İlanın tam metnine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın tam Metni

Editör: TE Bilisim