Dışişleri Bakanlığı Münster Başkonsolosluğu 11 Nisan 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliğini tamamlamak amaçlı sözleşmeli sekreter pozisyonuna 3 kişilik kadro ile personel alımı yapacak. Başvuru şartlarına uygun adaylar, yapılacak sınav ile kadroya girişleri belirlenecek. 

Adaylardan, En az Lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak veya yurtdışında eğitim görmüş olupta bu denkliği Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik ile ilişkisi bulunmamak, Sınavın yapılacağı tarih itibari ile 41 yaşını doldurmamış olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, çok iyi derecede almanca ve türkçe bilmek, her türlü iklim şartlarında görevini yapabilmek ve bilgisayar ve daktilo kullabilmek şartları aranacaktır. Bu şartlara uygun sekreter adayları başvuru yapabilirler. 

Başvurular, en geç 25 Nisan 2017 tarihi salı gününe kadar gerçekleştirlmelidir. Başvurular Münster Başkonsolosluğu (Lotharingerstr. 25-27, 48147 Münster) adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde şahsen yapılacaktır. Başvurusu onaylanan adaylar ise, 10 Mayıs 2017 tarihi saat 14:30 da yazılı sınava girecek ve yazılı sınavda başarılı olanlar ise 22 Mayıs 2017 tarihinde saat 11:00 da sözlü sınava davet edilecektir. İlanın metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim