Yayımlanmış olan ilana göre Batum Başkonsolosluğu bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Batum Başkonsolosluğu Türk Uyruklu Sözleşmeli Sekreter Sınav duyurusu yayımladı ve sınav sonucuna göre 1 sözleşmeli sekreter alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Batum Başkonsolosluğu alımını yapacağı sekreter adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Yapılacak sınav tarihi itibaren 46 yaşından gün allmamış olmak, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak veya bunlara eş değer okullardan mezun olmak ve Meb onaylı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Çok iyi derecede Gürüce ve Türkçe bilmek, Bilgisayar ve daktilo kullanabilmek şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, Başvurularına ilanın yayımlandığı tarih itibari ile başlayabilirler ve en geç 23 Ağustos 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Batum Başkonsolosluğu Ninoshvili Kucha 9 Batumi / Georgia adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde (hafta içi her gün 09:30 - 12:30 / 14:00 - 17:30 saatleri arasında şahsen yapılabilir. Postayla yapılan başvurularda meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Başkonsolosluğumuz sorumlu değildir.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim