DHMİ Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü personel alımı gerçekleştirecek. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü merkez teşkilatında görevlendirmek üzere, Hukuk müşavirliği ve Avukatlık Sınav ve atama yönetmeliği hükümlerinde bulunan boş kadroya 3 adet Avukat alınacaktır. Alınacak olan avukatlar 399 sayılı kanun hükümünde kararname kapsamında atama yapılmak üzere Sözlü ve Yazılı sınava tabii tutulacaklardır.  
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel alımı ilanına başvurular, 1 Temmuzda başlayacak olup 10 Temmuz 2015 tarihinde saat 17:30 da sona erecektir. Başvuruda bulunacak olan adaylar Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (Mevlana Bulvarı, No:32 06330 Yenimahalle Ankara) veya www.dhmi.gov.tr internet adresinden temin edilecek başvuru formunu dolduracaklardır. Ardından İstenilen belgeler ile birlikte şahsen, elden veya posta yoluyla İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurularda III. bölümde istenilen belgelerin son başvuru tarihine kadar Genel Müdürlüğe ulaşması şarttır. Postadaki gecikmeler veya eksik belgelerle yapılmış olduğu yahut gerçeğe aykırı beyanlar içerdiği anlaşılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Başvuru formu ve ekli belgelerin incelenmesi sonucu I. bölümde belirtilen şartlara haiz olup, sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi www.dhmi.gov.tr internet adresinde ve (Mevlana Bulvarı, No:32 06330 Ankara) adresinde yer alan Genel Müdürlük binasında asılarak ilan dilecek olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır. 
Sınava katılacak olan adaylar başvuru formunu doldurduktan sonra bazı belgelere sahip olmaları gerekmektedir, Başvuru sırasında istenecek olan belgeler, Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı örneği (eğitimini yurt dışında tamamlamış olanların diploma denklik belgesinin aslı veya onaylı örneği), Avukatlık ruhsatnamesinin aslı veya onaylı örneği , Üç adet vesikalık fotoğraf , 05-06 Temmuz 2014 tarihlerinde yapılan KPSS (B) grubu sonuç belgesi bilgisayar çıktısı , Nüfus Cüzdanı Sureti , Özgeçmiş, olarak 6 belge istenmektedir. Bu belgeler son başvuru tarihine kadar temin edilmeli ve başvuru formu ile başvuruda bululmalıdır. 
İlanın Tam Kılavuzu için Buraya Tıklayınız. Tam ayrıntılı kılavuzundan sınava ait konu bilgilerine, iletişim bilgilerine, genel şartlara ve istenilen niteliklere ulaşabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim