Devlet Opera ve Balesi personel alımı gerçekleştiriyor. Devlet Opera ve Balesi bünyesinin personel eleman ihtiyacını karşılamak üzere Sözleşmeli olarak Antalya'da personel alacak. Ayrıntılar ve başvuru bilgileri ilanın devamında yer almaktadır.

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü 25 Mayıs 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki çalışan personel ihtiyacını gidermek amaçlı Sözleşmeli olarak 1 adet Orkestra sanatçısı alacak. Alım Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünde gerçekleşecek. Alınacak aday, Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsil/Gün Başına pozisyonunda Sözleşmeli olarak çalışacaktır. Adaydan aranan şartlar ve başvuru bilgileri şöyledir;

GENEL ŞARTLAR:
  • Sınava katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin (1), (2), (3), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar ile birlikte aşağıda belirtilen özel şartlar aranır.
  • Yükseköğretim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi ve konservatuarlardan lisans düzeyinde mezun olmaları ya da son sınıfta öğrenimlerine devam ediyor olmaları şartı aranır.
SINAV ŞEKLİ : 

ARP:
a) G. F. Haendel Arp Konçertosu, sadece 1 ve 2 nci bölüm, kadansıyla (Piyano eşlikli).
b) Deşifraj; Komisyonca sınav sırasında belirlenecek önemli orkestra eserlerinden seçmeler. (Piyano eşliği zorunluluğu aranmaz)

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 10 Haziran 2016 tarihine kadar mesai saati bitimine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Muratpaşa Mah. 604 Sok No:3 Muratpaşa ANTALYA adresine şahsen veya posta yolu ile yapıacaltır. Ayrıca ilanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklayabilirsiniz.