Devlet Personel başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden 15 Ekim 2018 tarihli yayımlanan ilanlara göre, 2 farklı bölgede sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Buna göre Devlet Opera ve Balesi yayımladığı ilana göre Devlet Opera ve BalesiSamsun ve Antalya illerinde alım yapacak olup, başvuru yapacak adaylar için başvuru şartları yayımlandı ve İşin Olsa ekibi olarak sizler için derlediğimiz bu haberimizde ulaşabileceksiniz. Bu yönde Alım yapacak Müdürlükler personel ihtiyacını gidermek için Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Gurubunda temsili/ Gün başına pozisyonunda alım yapacaklar.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Devlet Opera ve Balesi 6 kişilik boş kadro ile, Samsun Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü 2 bale Sanatçısını ( Kordöbale),1 Koro Sataçısı ( Bas veya Bariton ), 1 Orkestra Sanatçısı ( Vurmalı Çalgılar ), 1 Sanatsal Yardımcı Elemanı olmak üzere 5 ve Antalya Devlet Opera ve Balesi genel Müdürlüğü 1 Sanatsal yardımcı eleman olmak üzere toplamda 6 kişi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların ilgili ilana başuuru yapabilmeleri için, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesinde A bendindeki 1,2,3, 4,5,6 ve 7 numaralı genel niteliklerini taşımak, İlgili alım yapılacak pozisyona göre Yükseköğretim Kurumların ilgili bölümlerinden eğitim veren fakülte, akademi ve konservatuvardan lisans düzeyinde mezun olmaları şartı aranır.

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlara başvuru yapmak için öncelikle belirtilen şartları taşımanız gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre adaylar başvuularını en geç 19 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmeketdir. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıda sizler için paylaştığımız bağlantıları kullanabilirsiniz.

Samsun Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü İçin,

Bale Sanatçısını ( Kordöbale) İlanı İçin Tıklayınız.

Koro Sataçısı ( Bas veya Bariton ) İlanı İçin Tıklayınız.

Orkestra Sanatçısı ( Vurmalı Çalgılar ) İlanı İçin Tıklayınız.

Sanatsal Yardımcı Elemanı İlanı İçin Tıklayınız.

Antalya Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü İlanı İçin Tıklayınız.