Devlet Personel başkanlığının 19 Haziran 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre, Cumhuriyet Üniversitesi bünyesinde bulunan 77 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Cumhuriyet Üniversitesi 77 kişilik kadro ile adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı B Grubu puan sırası esas alınacağını belirtti. 

ALIM KADROLARI NELERDİR:

Cumhuriyet Üniversitesi alım yapacak olduğu 77 kişilik boş kadro ile, 2 adet Aşçı Destek personeli, 1 Büro personeli, 12 Sağlık teknikeri, 1 Diyetisyen, 2 Ebe, 58 hemşire olmak üzere toplamda 77 sözleşmeli personel alacak. Büro personeli ve Destek Personeli kadroları için ücretler Öz gelir ve diğer pozisyonlar için özel bütçe şeklinde ödenecektir. 

ALIM ŞARTLARI NELERDİR?

Cumhuriyet Üniversitesi 77 kişilik kadrosu ile adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden puan almış olmaları, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularına 19 Haziran 2017 tarihi mesai saati itibari ile başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurular, Cumhuriyet Üniversitesi resmi internet sayfası www.cumhuriyet.edu.tr den ilan tarihi itibariyle temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (belgelerin aslı görülerek Personel Dairesi Başkanlığınca onaylanmış) Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta,Fax ve internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim