Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alacağını ilan etmişti. Söz konusu duyuru 27 Haziran 2019 tarihinde ilan etmişti. Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamasının ardından artık sona eriyor. Peki başvur udetayları nedir ve sonuçlar ne zaman açıklanacak.

HANGİ KADROLARA BAŞVURU ALINDI!

Cumhuriyet Üniversitesi toplamda 45 kişilik boş kadrosu ile, 1 Sağlık Fizikçisi, 2 Diyetistyen, 3 Fizyoterapist, 1 Diğer Sağlık Personeli ve 38 Sağlık Teknikeri pozisyonarında alım yapacak.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

Adaylar başvurularına 27 Haziran 2019 tarihi itibari ile başlamışlardı ve en geç 11 Temmuz 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Cumhuriyet Üniversitesi resmi internet sayfası www.cumhuriyet.edu.tr den ilan tarihi itibariyle temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (belgelerin aslı görülerek Personel Dairesi Başkanlığınca onaylanmış) Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta,fax ve internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir

DEĞERLENDİRME NEYE GÖRE YAPILACAK?

Adayların değerlendirmeler, Kamu Personeli Seçme Sınavından almış oldukları KPSS Puanı esas alınarak bir sıralama yapılacak ve çıkan sıralama sonucuna göre en yüksek puana sahip olan adayların ataması yapılacaktır.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuru yapmış olan adaylar için, Atanmaya hak kazanan adayların isimleri başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 10 (on) iş günü içerisinde www.cumhuriyet.edu.tr adresinden ilân edilecektir. Bu ilân tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Ayrıca Atanmaya hak kazanan adayların tam teşekküllü hastaneden gece nöbeti tutmaya engel durumunun olmadığını gösteren heyet raporu almaları gerekmektedir. Adaylara güvenlik soruşturması yapılacak olup sonucun olumlu olması durumunda ataması yapılacaktır.

HENÜZ BAŞVURU YAPMAMIŞ OLAN ADAYLAR BURADAN BAŞVURU ŞARTLARINA ULAŞABİLİRLER

Editör: TE Bilisim