Cumhuriyet Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. Yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Cumhuriyet Üniversitesi farklı kadrolarda alım yapacak. Ayrıca alımlar 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4. Maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilecek olup B sınıfı KPSS durumuna göre alım yapılacak. Bu kapsamda ise adaylara herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmayacaktır.

11 Farklı Kadro İle 400 Sözleşmeli Personel Alınacak

Cumhuriyet Üniversitesi 400 kişilik boş kadrosu ile sözleşmeli olarak personel alacak. İşte alım yapılacak kadrolar;

  1. 250 Hemşire,
  2. 15 Diğer Sağlık Personeli,
  3. 5 Laborant,
  4. 96 Sağlık Teknikeri,
  5. 5 Röntgen Teknisyeni,
  6. 2 Psikolog,
  7. 6 Fizyoterapist,
  8. 5 Eczacı,
  9. 10 Ebe,
  10. 3 Diyetisyen,
  11. 3 Biyolog,

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. Ayrıca yukarıdaki tabloda yıldız işrati ile işrateli olanlardan yaş şartı aranacak. Yani Diğer Sağlık Personeli, Laborant, Sağlık Teknikeri, Röntgen Teknisyeni, Ebe ve Hemşire kadroları için 30 sınav tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmaları gereklidir.

Bunun dışında adayların 2018 yılında yapılmış olan KPSS'den ön lisans ve lisans seviyesinde puan sahibi olmaları gereklidir. 

Eczacı pozisyonuna başvuracak adaylarda Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca KPSS puan şartı aranmamaktadır. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. Erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmamak. Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması gerekmektedir.

BAŞVURU EKRANI AÇILDI!

Cumhuriyet Üniversitesine sözleşmeli Hemşire alımı ve sağlık personeli alımı başvuruları başladı. Sağlık Teknikeri alımı ve diğer kadrolar için de başlayan başvurular 15 gün içerisinde sona erecektir.

Başvurular Elektronik ortamda umhuriyet Üniversitesi resmi internet adresi üzerinden yapılacaktır. Şahsen veya posta yolu ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Başvuru yapabilmek için personelbasvuru.cumhuriyet.edu.tr/login.php adresine giriş yaparak kullanıcı oluşturarak başvuru yapabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ BURADA