Çukurova Üniversitesi personel alımı için ilan yayımlamıştı. Geçtiğimiz gün yayımlanan ilan ile Çukurova Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 54 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar KPSS Puanı ile farklı kadrolara yapılacak.

Alım Yapılacak Kadrolar Nedir?

Çukurova Üniversitesi 54 kişilik kadro ile, 43 Hemşire, 1 Fizyoterapist, 2 laborant, 6 Sağlık Tenikeri, 1 Pskolog ve 1 Diğer Sağlık Personeli alımı yapılacak.

Başvurular Sona Eriyor!

Çukurova Üniversitesi personel alımı başvuruları 31 Aralık 2021 tarihi ile başlamıştı. Adaylar başvurularını en geç 13 Ocak 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile Çukurova Üniversitesine yapılacak.

Başvuru Şartları Nedir?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

Özel olarak ise, 

Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması gerekmektedir. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak şartları aranacak.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Başvuru tarihinden sonra yapılan müracaatlar ile istenilen belgeleri eksik/hatalı olanlar ve nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır.

Başvurular incelendikten sonra, adayların isimleri KPSS puan sıralaması esas alınmak suretiyle başarılı adayların isim listesi https://personel.cu.edu.tr/ adresinden ilan edilecektir. Adayların puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim