Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilan ile bünyesine 202 Sözleşmeli Personel Alımı yapacağını bildirmişti. Başvurular 1 - 16 Nisan 2021 tarihleri arasında alınmıştı. Başvuru sonuçları açıklandıktan sonra Sözlü sınavlar 21 Haziran 2021 tarihi ile 8 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. Beklenen sonuçları Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü sözlü sınav sonuçlarını açıkladı.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ATAMA YAPILIYOR!

Sözlü sınavda başarılı olan adayların ataması yapılacak. Bu kapsamda atamalar 202 kişilik kadro ile Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Öğretmen, İnşaat Mühendisi, Fizyoterapist ve Veteriner Hekim alımı yapılacak.

SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI DUYURULDU!

Genel Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren ceza infaz kurumlarının personel ihtiyacının karşılanması amacıyla 31.03.2021 tarihinde Genel Müdürlüğümüz resmi internet sitesinde ve Resmî Gazete’de yayımlanan 202 Sözleşmeli Personel (Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Öğretmen, İnşaat Mühendisi, Fizyoterapist ve Veteriner Hekim) alım ilanına ilişkin başvurular 01.04.2021- 16.04.2021 tarihleri arasında alınmıştır. Söz konusu alıma ilişkin sözlü sınavlar 21.06.2021- 08.07.2021 tarihleri arasında tamamlanmıştır.

Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin 15’inci maddesinde yer alan “Nihai başarı listesi, adayların merkezi ve sözlü sınavda aldıkları puanların aritmetik ortalamasına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanması suretiyle düzenlenir…” hükmü doğrultusunda nihai başarı listeleri oluşturulmuştur. Söz konusu nihai başarı listesi ilan edilmekle beraber, sınavda başarılı olanlardan tercih alınması ve başvuru belgelerine ilişkin duyuru Genel Müdürlüğümüz internet sitesinde bilahare duyurulacaktır.

SONUÇ SORGULAMA:

Adaylar Sözlü sınav sonuçlarını sadece ceza ve Tevkiefevleri Genel Müdürlüğü resmi İnternet adresi üzerinden T.C. Kimlik numarası ile sorgulama yapılacak.

BURADAN SORGULA

Editör: TE Bilisim