Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Celal Bayar Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için, Hemşire ve Sağlık teknisyeni pozisyonlarında alım yapacağını belirtmişti. Başvuruların ilanın yayımlanması ile birlikte başlamasının ardından artık başvurular sona ermektedir.

Buna göre Celal Bayar Üniversitesi Lise Mezunu 5 Hemşire, lisans mezunu 20 Hemşire ve Lise Mezunu 3 Sağlık Teknisyeni olmak üzere toplamda 29 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar söz konusu ilan için başvurularına, 08 Haziran 2018 tarihinde başladılar ve en geç 22 Haziran 2018 tarihine kadar istenilen belgeler ile birlikte Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Celal Bayar Üniversitesi personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu Haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Lise Mezunları için KPSSP94 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca Nöbet Usulü çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacaktır.

İlanın Tam Metni