Celal Bayar Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için 35 kişilik boş kadro ile sağlık personeli alımı yapacağını bildirmişti. Başvurularda son güne geldik. Peki kimlerin başvuruları geçerli olacak? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Celal Bayar Üniversitesi bünyesine 35 kişilik kadro ile 30 Hemşire, 2 Ebe ve 3 Röntgen teknisyeni alımı yapacak. Lise ve Lisans mezunu alım yapılacak.

BAŞVURULADRDA SON GÜN!

Üniversiteye personel alımı başvuruları 03 Temmuz 2020 tarihi itibari ile başlamıştı. Adaylara verilen 15 günlük sürenin sonuna geldik. Bu yönde en geç 18 Temmuz 2020 tarihine kadar alınacak başvurular geçerli olacak. Hala başvuru yapmamış ve başvuru şartları hakkında bilgi almak isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

DEĞERLENDİRMELER:

İlana başvurular KPSS puanı ile yapıdı. Bu kapsamda en yüksek puandan başlamak üzere en düşüğe kadar yapılacak sıralamaya göre değerlendirme yapılacak. 

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman, başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 7 (yedi) iş günü içerisinde www.mcbu.edu.tr internet adresinden ilan edilecektir. Bu kapsamda sonuçlar en geç 28 temmuz 2002 tarihine kadar açıklanacak.

İSTENİLEN BELGELER:

1- Online Başvuru Formu (“ilan.mcbu.edu.tr” web sayfasındaki istenen online başvuru bilgileri eksiksiz doldurulacaktır. KPSS Puanı kısmına arasında virgül (,) kullanarak sonuç belgesindeki ilgili puanın tam olarak girilmesi gerekmektedir.)

2- İş Talep Başvuru Formu (Online başvuru sayfasından ulaşılabilecek başvuru formu bilgisayar ortamında eksiksiz olarak doldurulup ilgili alana yüklenecektir.)

3- Mezuniyet Belgesi (ilan şartlarında aranan mezuniyet belgesinin barkotlu e-devlet çıktısı veya ilgili alandaki diplomanın bir sureti ilgili alana yüklenecektir.)

4- 2018 yılı KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesinin internet çıktısı. (Kontrol kodu olan KPSS sonuç belgesi online başvuru sistemindeki ilgili alana yüklenecektir.)

Editör: TE Bilisim