Celal Bayar Üniversitesi geçtiğimiz günlerde bayramdan önce alım yapacağını belirtmişti. Yapılan duyuruya göre, Celal Bayar Üniversitesi kadrosundaki eksikliği doldurmak için, toplamda 34 kişilik boş kadro ile bünyesine sözleşmeli olarak personel alımı yapıyor. Başvurular, 22 Ağustos 2017 tarihi ile başlamıştı. Adaylar başvurularına başladığı tarih itibari ile 15 gün içerisinde başvurularını tamamlamış olmaları gerekmekteydi. Yani başvurular en geç, 05 Eylül 2017 tarihine kadar devam edecek. Adaylar en geç bu tarihe kadar, Celal Bayar Üniversitesi rektörlülüğüne internet sitesinde indirilecek olan başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlkte şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. 

Alımlar en az lise mezunu olmak şartı ile, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlara göre ve Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre puan almış olmak şartları ile belirleyecek.34 Kişilik boş kadro dağılımı ise, 1 Sağlık Teknisyeni, 4 Sağlık Teknikeri, 1 Biyolog ve 28 Hemşire şeklinde dağılmaktadır. Buna göre adaylardan aşağıdaki genel şartlar aranacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Celal Bayar Üniversitesi alım yapacak olduğu adaylardan, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, yapılacak güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yağpılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden puan almış olmaları, nöbet üsulu çalışmasına engel durum olmamak şartları aranmaktadır.

İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak ilanın tam metini inceleyebilirler.

Editör: TE Bilisim