Devlet Personel Başkanlığı tarafından 15 Aralık 2017 tarihli yayımlanan ilana göre, Çanakkale Ayvacık Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı 1 kişilik boş kadro ile Mimar alımı gerçekleştirecek. Adaylar bu kadroya başvuru yapabilmeleri için Mimarlık bölümü lisans mezunu olmaları zorunludur.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Çanakkale Ayvacık Belediyesi bünyesine alımını yapacağı Mimarlık kadrosu için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, herhangi bir başka kurumda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak, Mesleğinde en az 3 yıl tecrübesi olmak ve bunu belgelemek, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvurular 22 Ocak 201 tarihinde saat 17:00 a kadar Çanakkale Ayvacık Belediyesi Başkanlığına şahsen yapılması gerekmektedir. Ayrıca bunun dışında yapılacak başvurular geçersiz sayılacaktır. Ayrıca adaylar başvuru işlemlri sonrasında 23 Ocak 2018 tarihi saat 14:00 da sözlü sınava katılacaklardır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.