Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yapmış olduğu duyurusuna göre Sözleşmeli personel alımı yapacak. Yapılan duyuruya göre, Avrupa Komisyonu ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti arasında imzalanan Çerçeve Anlaşma[1] ve Finansman Anlaşması[2] kapsamında Katılım Öncesi Mali Yardım Aracının (IPA) İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Bileşeninin Program Otoritesi olarak görev yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı'nda TR07H5.01-01/004 Sayılı AT Sözleşmeli şeklinde 3 adet İhale ve Finans Asistanı Sözleşmeli Personel Alımı yapacak.

Adayların sınava katılabilmeleri için, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık durumunun olmaması, güvenlik soruşturması engeli bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak, Şartları aranmaktadır. Şartlara uygun olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 31 Ocak 2017 tarihine kadar saat 17:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Ayrıca Buraya tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilir ve başvurular ve sınav hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim