Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımı yapacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere sözleşmeli olarak çalıştıracak personel alacak. Sizde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa birliği ve Mali yardımlar dairesi başkanlığına 1 adet Mühasebeci alacak. Alınacak olan personel seçme sınavına katılarak başarılı olan aday kadroya girecektir. Alınacak olan personel aşağıda aranan şartlara göre sınava katılabilecektir. Aşağıda verilmiş olan genel niteliklere uygun olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecek hiç bir şekilde seçme sınavına katılamıyacaklardır.
GENEL NİTELİKLER:
     - Türk kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar,
     - Güvenlik soruşturmasında engeli bulunmayan adaylar,
     - Askerliğini tamamlamış veya askerliktem muaf olmuş olan adaylar ( erkek adaylar için )
     - Yurt Dışı veya Yurt İçi seyehat edebilecek olan hiç bir engeli bulunmayan adaylar,
     - Kadroda görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık durumu söz konusu olmayan adaylar,
     - Affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas,irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak;
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, başvurularını 5 Ekim 2015 tarihine kadar saat 17:00 a kadar yapmaları gerekmektedir. Bu tarihten ve bu saatten sonra yapılan başvurular kaul edilmeyecektir.
Başvurular posta yolu ile yapılacaktır. Başvuru formunuzu 
AB ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı internet adresinden (www.ikg.gov.tr) temin edeceksiniz. Başvuru da bulunacak ike istenilen belgeler ile birlikte aşağıdaki verilen adrese gönderecesiniz.
İletişim Bilgileri:
"T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı Turan Güneş Bulvarı Yıldızevler Mahallesi, 713. Sokak No: 4, Çankaya, 06550, Ankara"
NOT: Aşağıda sayılan belgeler, kapalı zarf içerisinde sunulmalı ve zarfın üzerinde mutlaka aşağıdaki bilgiler yer almalıdır:
- Adayın adı ve soyadı;
- Başvurduğu pozisyon (Muhasebeci);
- "T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı Sözleşmeli Personel Seçme Sınavı" ibaresi. 
Zarfın üzerinde yukarıda belirtilen bilgilerin bulunmaması adayın elenmesine neden olabilir.
Ayrıca ilanın tam metnini inceleyerek daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve sınav hakkında bilgi alabilirsiniz.
İlanın Tam Metni İçin Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim