Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 2021 yılı personel alımı ilanını yayımladı. Az önce Resmi Gazetede 21 Eylül 2021 tarihinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere sözleşmeli Bilişim Personeli alımı ilanı yayımladı. Toplamda 12 kişilik kadro ile personel alımı yapılacak. Alım yapılacak kadrolar ve maaş dağılımı şöyle:

KADRO BİLGİSİ:

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları ilanın yayım tarihi olan 21 Eylül 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 11 Ekim 2021 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar sadece İnternet üzerinden Kariyer kapısı ile e-Devlet şifresi ile gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bilişim Personeli alımı başvurusunda bulunmak için öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklerin taşınıyor olması gerekmektedir. Ayrıca Dört yıllık mühendislik alanlarından mezun olmuş olmak ve yukarıdaki alanlarda gerektiği kadrolarda şartları taşıyor olmak gerekmektedir.

Değerlendirmelerde ise KPSS Puanı ele alınacaktır. Adayların 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları ve Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden puan almış olmaları gereklidir.

KPSS Puanı olmayan adaylarda başvuru yapabilecek olup KPSS puanı 70 olarak ele alınarak YDS puanı 0 olarak ele alınacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim