Devlet Personel Başkanlığı tarafından 02 Haziran 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre, Bülent Ecevit Üniversitesi sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. Bülent Ecevit Üniversitesi duyurusuna göre, kendi bünyesine istihdam etmek üzere KPSS B grubu puan sıralamsına göre , Lisans mezunu 16 Hemşire ve Ortaöğretim mezunu 20 Sözleşmeli Personel alımı gerçekleştirecek. Toplamda 36 personelin alımı yapılacak olup, adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde yapmaları şarttır.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesine alım yapacak olduğu kadrolar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Gece nöbet tutmasına engel olabilecek bir durum olmaması, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Hemşirelik, Sağlık Memurluğu veya Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri lisans programından mezun olmak ve Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı - Ebelik-Hemşirelik Dalının, Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı - Hemşirelik Dalının veya Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı - Sağlık Memurluğu Dalının birinden mezun olmak, şartları aranmaktadır. 

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar ilanın yayımlanması ile birlikte en geç, 16 Haziran 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, istenilen belgeler ile birlikte Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile müracaat edenlerin ve belgesi eksik olanların başvuruları kabul edilmeyecektir. İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim