Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. 27 Temmuz 2021 tarihli yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak. Bu Yönde Üniversitenin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine alım yapılacak. Kadro dağılımı ve başvuru şartları haberimizde.

EN AZ LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 36 kişilik boş kadro ile Sağlık Personeli Alımı yapılacak.

Lisans Mezunu: 14 Hemşire

Ön Lisans Mezunu: 1 Diğer Sağlık Personeli (Tıbbi Sekreter) ve 1 Diğer Sağlık Personeli (Paramedik ) alınacak.

Lisans Mezunu: 20 Hemşire

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türk vatandaşı olmak,

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
  • Gece Nöbeti tutmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak (Hamilelik hariç),
  • Kamu Personel Seçme Sınavlarından (2020 KPSS Lisans, 2020 KPSS Ortaöğretim ve 2020 KPSS Ön Lisans) birine girmiş ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanını almış olmak,
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartlarını taşıması,
  • Ayrıca başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması gerekmektedir. * Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle yapılacak yerleştirme işlemlerinde, ortaöğretim mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılmaktadır.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Üniversitenin personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 27 Temmuz 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 10 Ağustos 2021 tarihine kadar yapılacaktır. Adaylar başvurularını Üniversitenin https://w3..edu.tr/ adresinden internet ortamında başvurularını yapmaları gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ