Bozok Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı
Bozok Üniversitesi sözleşmeli personel alımı gerçekleştiriyor. Bozok Üniversitesi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli alanlarda Sözleşmeli Hemşire alımı yapıyor. Sizde Bozok Üniversitesi ailesine katılmak için, haberimizin devamında verilmiş olan bilgileri inceleyebilirsiniz.
Bozok Üniversitesi yapmış olduğu duyurusuna göre farklı pozisyonlarda ve farklı alanlarda Sözleşmeli personel alacak. Alınacak olan sözleşmel personellerin ayrıntılı kadroları, başvuru bilgileri ve genel nitelikler şöyledir:
KADROLAR:
 - 1 adet Ebe,
 - 1 adet Sağlık Teknikeri,
 - 25 adet Hemşire,
Olmak üzere toplamda 27 adet Sözleşmeli personel alacaktır. Her farklı pozisyon için aranan özel şartlar farklı olup bu şartlara ilanın tam metninden ulaşabilirsiniz.
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 02 Aralık 2015 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.Başvurular, Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'ndan (Atatürk Yolu 7. km Erdoğan Akdağ Kampüsü İdari Birimler Binası Kat :3 / YOZGAT) ya da www.bozok.edu.tr adresinden temin edilecek başvuru formu eksiksiz doldurularak istenilen belgeler ile birlikte Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na şahsen yapılacaktır.
GENEL NİTELİKLER:
     - 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesindeki A fıkrasının 4.5.6 ve 7. bendndeki şartları taşıyan adaylar,
     - Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan adaylar,
     - 2014 yılında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu sınavına katılmış olan adaylar,
     - Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan veya emekli aylığı almayan adaylar,
     - Başvurulacak kadronunun bilgilerini taşıyan adaylar,
     - 657 sayılı Kanunun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak,
İlanın Tam Metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.