26 Temmuz 2017 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre, Bozok Üniversitesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak amaçlı personel alımı yapacağını belirtmişti. Yapılan bildireye göre, Bozok Üniversitesi boş Hemşire kadrosunda Lisans mezunu olan 5 Sözleşmeli Hemşire alımı yapacak. Adaylar için başvuru şartları arasında Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı bulunmaktadır. Adaylar 2016 yılı KPSS B grubu puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Bozok Üniversitesi personel alımı için başvurularda son günlere gelindi. Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte 26 Temmuz 2017 tarihinde başlamıştı. Bu tarih itibari ile başvu yapmamış olan adaylar en geç 09 Ağustos 2017 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurular, Öğrenim belgesi fotokopisi, 2016 KPSS sonuç belgesi, 1 adet fotoğraf ( son altı ay içerisinde çikilmiş ) ve www.bozok.edu.tr adresinden inidirilecek başvuru formu ile Bozok Üniversitesine teslim edilecektir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar ( https://goo.gl/4MTCS6 ) başlantısını kullanarak başvuru formunu inceleyebilirler.

ADAYLARDAN ARANACAK ŞARTLAR:

Bozok Üniversitesi alım yapacağı hemşirelerden, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmaları, Hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan sırasına göre KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranmaktadır. Bu şartları taşıyan herkes başvuru yapabilir. Bozok Üniversitesi adayların KPSS puan sırasına göre değerlendirme yapacak 5 kişi alacak.

Editör: TE Bilisim