Devlet personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Bozok Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı niiteliklerde ve pozisyonlarda personel alımı yapacağını belirtti. Bu yönde Bozok Üniversitesi Lisans mezunu ve 2 yıl deneyimli 7 Hemşire, Lise Mezunu 10 Hemşire Lisans mezunu 17 Hemşire, 1 Ebe, Ön Lisans mezunu 4 Sağlık Teknikeri ve 1 Diğer Sağlık Personeli olmak üzere toplamda 40 sözleşmeli personel alacak.

ADAYLADAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Adaylardan,657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gibi nitelikler aranır.

BAŞVURULAR:

Başvurud abulunacak olan adaylar başvurularına 01 Mart 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 15 mart 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Yozgat Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na şahsen yapılacaktır. İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim