Resmi Gazete'de Boğaziçi Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanmış olan ilana göre Üniversite Bilgi İşlem ve Yayım Daire Başkanlığı bünyesine 5 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki kimler başvuru yapabilecek? Alım yapılacak kadrolar nedir?

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Boğaziçi Üniversitesi bünyesine 5 kişilik kadro ile 1 Sistem Yöneticisi, 1 İkici Sistem Yöneticisi, 1 Ağ Uzmanı ve Yazılım Geliştire uzmanı pozisyonlarında alım yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Boğaziçi Üniversitesi alımını yapacağı sözleşmeli bilişim personeli alımı ilanı için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu almamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Üniversitelerin en az ört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak şartları aranır.

KPSS ŞARTI:

Yazılı ve sözlü sınavlara çağrılacak adayların belirlenmesinde; KPSS P3 puanının %70’i ile YDS veya denkliği kabul edilen Yabancı Dil Sınav puanının %30 u alınarak oluşturulacak olan toplam puan temel alınacaktır. (Belge ibraz etmeyenlerin KPSS puanı 70, yabancı dil puanı ise sıfır (0) olarak değerlendirilecektir.)

BAŞVURULAR:

Boğaziçi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi itibari ile yani 03 Mart 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 17 Mart 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece İstenen belgeler ile birlikte Boğaziçi Üniversitesi resmi internet adresi üzerinde bulunan “Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu” doldurarak, fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle aşağıda sayılan belgelerle birlikte, 17/03/2020 tarihi mesai bitimine kadar Boğaziçi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı BEBEK İSTANBUL adresine elden teslim etmek veya son başvuru tarihinde anılan adreste olacak şekilde postayla gönderilmek suretiyle yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ