Devlet Personel Başkanlığı tarafından 03 Kasım 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre, Boğaziçi Üniversitesi bünyesine personel alımı yapacak. Boğaziçi Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı kadrolarda Sözleşmeli olarak 10 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alacak. Boğaziçi Üniversitesi alım yapacağı kadrolar için adaylardan 2016 veya 2017 yıllarına ait kamu personeli seçme sınavından puan şartı arayacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Boğaziçi Üniversitesi 10 kişilik boş kadro ile, 2 adet Web Uygulamaları Yazılım Geliştirme Kıdemli Uzmanı, 3 adet Web Uygulamaları Yazılım Geliştirme Uzmanı, 2 kişi Linux Sistem Yöneticisi, 1 kişi Ağ ve Sistem Güvenlik Uzmanı, 1 kişi Yazılım Geliştirme Proje Yöneticisi ve 1 kişi Ağ ve Güvenlik Proje Yöneticisi olmak üzere toplada 10 kişi alınacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Boğaziçi Üniversitesi yukarıdaki alım yapacağı boş kadrolar için adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Fakültelerin dört yıllık eğitim veren bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden yada bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı eğitim fakültelerinden mezun olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Bilgisayar çevre bilimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek şartları aranmaktadır. 

BAŞVURULAR:

Boğaziçi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylar, 03 Kasım 2017 tarihi ile 20 Kasım 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, “Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu” doldurarak, fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle aşağıda sayılan belgelerle birlikte, 20/11/2017 tarihi mesai bitimine kadar Boğaziçi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı BEBEK İSTANBUL adresine elden teslim etmek veya son başvuru tarihinde anılan adreste olacak şekilde postayla gönderilmek suretiyle yapılacaktır. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim