Boğaziçi Üniversitesi 31 Aralık 202o tarihi ile yayımlanan ilana göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere sözleşmeli olarak Bilişim Personeli Alımı yapılacak. Alımlar Üniversitenin Bilgi İşlem ve Yayım Daire Başkanlığına yapılacak.

KPSS Li KPSS siz Personel Alımı Detayları:

Boğaziçi Üniversitesi bünyesine perosonel alımı için adaylardan KPSS puanı şartı aranıyor. 2020 yılında yapılan KPSS'den P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir. Ayrıca KPSS puanı olmayan adaylarda başvuru yapabilecek olup puanları 70 olarak sayılacaktır.

Bilişim Personeli Alımı Şartları:

Boğaziçi Üniversitesi bünyesine 1 Sistem Yöneticisi ve 1 Web Yazılımcısı alımı yapacak.

Adaylardan, 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Aynı zamanda Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak ve alanına göre özel şartları taşıyor olmaları gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Başvurular, 04/01/2021 ile 18/01/2021 tarihleri arasında “Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru” Linkindeki (http://apps2.boun.edu.tr/sozlesmeli-bilisim-personel) bilgiler doldurularak, 18/01/2021 tarihi 17:00’a kadar yapılacaktır (ilan başvuru tarihinden sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir).

İLANIN TAM METNİ