Resmi Gazete'de 25 Eylül 2018 tarihinde yayımlanmış olan ilana göre Boğaziçi Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Boğaziçi Üniversitesi adaylardan YDS şartı ve KPSS şartı arayacaktır. Buna göre Üniversite 2 Linux Sistem Yöneticisi ve 2 Ağ ve Sistem Güvenliği uzmanı alımı yapacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Boğaziçi Üniversitesi bünyesinde alacağı yukarıdaki pozisyonlar için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 4 yıllık eğitim veren fakültelerin, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Erke kadaylar için askerliğini yapmış bveya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 2017 veya 2018 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Yabancı Dİl sınavından ingilizce dilinden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Sözk onusu ilana göre Boğaziçi Üniversitesi personel alım başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başladı ve adaylar başvurularını en geç 08 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, “Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu” doldurarak, fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle aşağıda sayılan belgelerle birlikte, 08/10/2018 tarihi mesai bitimine kadar Boğaziçi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı BEBEK İSTANBUL adresine elden teslim etmek veya son başvuru tarihinde anılan adreste olacak şekilde postayla gönderilmek suretiyle yapılacaktır.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim