Boğaziçi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı. Az önce 26 Ekim 2021 tarihi ile yayımlanmış olan ilana göre Boğaziçi Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4. maddesinin B fırkasına göre sözleşmeli olarak 17 Personel Alımı yapılacak. Bu kapsamda Kadın Erkek adaylar içerisinden Ön Lisans mezunu Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı yapılacak.

Alımlar 10 Erkek ve 7 Kadın adaylar içerisinden yapılacak. Peki kimler başvuru yapabilecek? Adaylardan aranan nitelikler nelerdir?

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 Sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.

26.10.2021 tarihi itibariyle 30 (otuz) yaşını bitirmemiş olmak, (26.10.1991 ve sonraki doğumlular başvurabilecektir.)

Erkek adaylarda 170 cm den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasında farkın 15 den fazla 13 den az olmaması.

 Kadın adaylarda 160 cm den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasında farkın 10 dan fazla 13 den az olmaması.

Son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, (Asıl listeye giren adayların atama için bu belgeyi ibraz edecekleri zaman belgenin geçerlilik süresinin dolmamış olması gerekir.)

Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde anılan kanun ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” Hükmüne uygun olması,

Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak,

Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması,

Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak.

Görevini yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engeli bulunmamak

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Üniversitenin 17 Personel alımı başvuruları İlanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 9 Kasım 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim