Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu kapsamda Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi en az lise mezunu ve ön lisans mezunu personel alımı yapılacak. Haberimizin devamında alım yapılacak kadrolara ve başvuru şartlarına haberizden ulaşabilirsiniz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Ön Lisans Mezunu 4 Büro Personeli, Lisans mezunu 2 Büro Personeli, Lise Mezunu 1 Destek Personeli ( Şoför ) ve Lise Mezunu 1 Teknisyen alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. Ayrıca özel oalrak yukarıdaki tablodaki nitelikler aranacak.

Bunlara ek olarak ise, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Daha önce çalışılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak ve başvuru bitimi itibari ile 35 yaşından gün almamış olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLDI!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi için başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 20 Temmuz 2020 tarihi itibari ile başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç Ağustos 2020 tarihine kadar geçerli olacak. Ayrıca Üniversiteye başvurular başvuru formu ve istenen belgelerle yapılacağından hafta sonları ve bayram tatillerinde başvuru alınmayacaktır.

Editör: TE Bilisim