Devlet Personel Başkanlığı tarafından cuma günü yayımlanmış olan ilana göre Çiçekdağı Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için lisans mezunu olan eğitmen alacağını ilan etti. Bu kapsamda adaylardan, Sınıf Öğretmenliği / Lisans mezunu olmak şartı aranacaktır. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adayların söz konusu ilana başvuru yapabilmeleri için, 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, Kırşehir Çiçekdağı da 5 yıldır ikamet ediyor olmak, Sınıf öğretmenliği bölümü mezunu olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi şartlar aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, öncelikle belirtilen nitelileri taşıyor olmaları gerekmektedir. Sondarınsa ise başvurular en geç 24 Haziran 2019 tarihine kadar istenen belgeler ile birlikte şahsen belediye ye yapılacaktır. Başvurular en geç 17:00 a kadar Çiçekdağı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü’ ne şahsen müracaat edeceklerdir. ilan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim