Batman Üniversitesi 16 Ağustos 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı niteliklerde ve pozisyonlarda toplamda 3 Sözleşmeli Personel alacak. Alımlar mühendis, mimar ve Destek personelii kadrolarına 1 er personel alınacak. Adaylardan 2014 veya 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan sırası aranacaktır. Aranan diğer şartlar şöyledir;

ARANAN ŞARTLAR:
  • 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. inci maddesindeki belirtilen şartları taşıyan adaylar,
  • Her pozisyon için haftalık 40 saat çalışma saaitini ve gece vardiyası dahil olmak üzere kabul eden adaylar,
  • Lisans Mezunları için 2016 Kamu personeli Seçme Sınavı B Grubu puan esas alınacak ve Lise Mezunları İçin Kamu Personeli Seçme Sınavı 2014 yılı geçerli olacaktır.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan veya yaşlı aylığı almıyor olan adaylar,
  • 5917 sayılı Kanunun 47. maddesi’nin 5. fıkrası a) 2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.
BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 30 Ağustos 2016 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, www.personel.batman.edu.tr adresindeki Başvuru formunu eksiksiz doldurarak (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere Personel Daire Başkanlığınca onaylanmış) aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.