Batman Üniversitesi 657 sayılı devlet memurları kanunun 4. maddesinin B fıkrasına göre bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere alım yapılacak. Sözleşmeli statüde yapılacak alımlar için adaylardan KPSS şartı aranıyor. Ayrıca Lise ve Lisans mezunları için alım pozisyonu bulunuyor. Başvuru şartları ve kadro dağılımı şöyledir.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

Batman Üniversitesi bünyesine 5 kişilik Kamu Personeli alımı yapacak. Buna göre, Lisans Mezunu 1 Harita Mühendisi, 1 Programcı, 1 Biyolog ve 1 Bilgisayar Mühendisi alınacak. Lise mezunu ise 1 Teknisyen alımı yapılacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2- Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.

3- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

4- Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

5- Erkek adayların askerlikle ilişkisi bulunmaması (askerliğini yapmış veya tecil ettirmiş olmak).

6- 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

7- Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

8- Belirtilen öğrenim düzeylerinin birinden mezun olmak, aranan nitelikleri taşımak ve belgelendirmek.

9- 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 50 puan almış olmak,

10- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

11- Sadece bir unvan için başvurulacaktır. Birden fazla unvan için başvuru yapılması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır.

12- Özel şartları ilan tarihinin ilk günü itibariyle sağlıyor olmak. 

ÖZEL ŞARTLAR:

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Batman Üniversitesi kamu personeli alımı için başvuru süreci bugün ( 20 Temmuz 2020 ) itibari ile başladı. Adaylara başvuru için 15 günlük süre verildi ve en geç 04 Ağustos 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. Adaylar başvurularını sadece Üniversitenin resmi internet adresi üzerinden temin edecekleri başvuru formu ile birlikte Batman Üniversitesi personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

DİĞER SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANLARI

Editör: TE Bilisim