Bandırma Belediyesi personel alımı ilanı yayımlandı. KPSS Şartı olmaksızın Belediye Mühendis alımı yapacak. Bu kapsamda Bandırma Belediyesi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 49. maddesi hükümlerine göre 2 Kişilik boş kadro ile Teknik Hizmetler sınıfında olmak üzere 1 İnşaat Mühendisi ve 1 Jeoloji Mühendisi alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Öncelikle adayların genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

Özel olarak ise Herhangi bir başka kurumda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak ve Üniversitelerin İnşaat Mühendisi ve Jeoloji Mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Belediye Sözleşmeli Personel Alımı başvuruları Ağustos ayında alınacak. Bu kapsamda, 2 Ağustos 2021 tarihi ile başlayacak olan başvurular 6 Ağustos 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvurular aşağıdaki belgeleri elektronik ortama yükleyerek insankaynaklari(a)bandirma.bel.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

BAŞVURU BELGELERİ:

1- Adaylar tarafından doldurulacak Başvuru Formu ve Açık Rıza Beyanı ("https:/ /www.bandirma.bel.tr/ .. adresinden temin edilecektir.),

2- Öğrenim durumunu gösterir belge,

3- Nüfus cüzdan fotokopisi,

4- 2 Adet Vesikalık Fotoğraf,

5- Adli Sicil Belgesi,

6- Ikametgah adresini gösterir belge,

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim