Balıkesir Üniversitesi geçtiğimiz günlerde personel alım duyurusu yayımlamıştı. Yapılan duyuruya göre Balıkesir Üniversitesi bünyesine, 4 hemşire, 2 Sağlık Teknikeri ve 3 Diğer Sağlık Personeli olmak üzere toplamda 9 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Balıkesir Üniversitesi alımını yapacağı bu kadrolar için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı arayacaktır.

Başvuruların ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 01 Aralık 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını, istenilen belgeler ile birlikte Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta, faks veya internet yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Başvuru yapacak adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak,

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Kadrosunun gerektirdiği mezuniyet şartlarını taşımak,

- 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan kamu Personeli Seçme Sınavından en az 55 puan almış olmak ve Lisans mezunları için KPSSP3 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türü geçerli olacaktır.

Adaylar yukarıdaki nitelikleri taşımaları durumunda başvurularını yapabilecek. Daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim