Balıkesir Üniversitesi personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan ilan ile Üniversite hastanesi olan Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde istihdam edilmek üzere Özel Bütçedem 23 Sağlık Personeli Alımı yapacak. Başvurularda sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adayların artık son şansı. Peki başvuru detayları nedir? Sonuçlar ne zaman?

Üniversiteye en az lise mezunu adaylar içerisinden KPSS Puanı ile Hemşire ve Ebe alınacak. KPSS Şartı olmadan ise Eczacı alımı yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Üniversitenin perosnel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 12 Ağustos 2021 tarihi ile başlamıştır. Adaylar başvuruarını en geç 26 Ağustos 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

KİMLERİ BAŞVURUSU GEÇERLİ SAYILACAK?

Başvuru yapan adayların en çok merak ettiği konulardan birisi de başvurum kabul olacak mı? Atama bilecekmiyim oluyor. Bu kapsamda adayların başvru kabul edilmesi için öncelikle belirtilen şartları taşıyor olmaları gereklidir. Başvuru şartlarını taşımayan adaylar için işlem yapılmayacaktır.

Başvuru Değerlendirmesi ise KPSS puanına göre yapılacak. Adayların KPSS'den almış oldukları puanlar ele alınarak yapılacak sıralama ile en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile atama yapılacak.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKANACAK?

Üniversite tarafından yapılan değerlendirmeler belli olduktan sonra Hastane sonuçları 10 iş günü içerisinde açıklayacaktır. Buna göre 26 Ağustos 2021 tarihi ile sona erecek başvurular en geç 9 Eylül 2021 tarihine kadar açıklanamsı gerekldir.

İLANIN DETAYLARI

TÜM SÖZLEMELİ PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim