Aydın Adnan Menderes Üniversitesi bünyesine personel alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. 45 Kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılaca. Başvuru yapmış olan adaylar en çok sonuçların ne zaman açıklanacağını ve değerlendirmelerin nasıl yapılacağını merak etmekte.

MÜLAKAT YAPILMAYACAK!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi alımını yapacağı sözleşmeli 45 aday için değerlendirme yapacak. Yapılacak değerlendirmeler KPSS puanına göre yapılacak olup adaylara herhangi bir sınav veya mülakat yapılmayacak.

ATANACAK PERSONEL KADROLARI:

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi 45 kişilik boş kadro ile asıl aday alacak. Bu kapsamda alımlar, 2 Fizyoterapist, 2 Eczacı, 5 Ebe, 3 Röntgen teknisyeni, 2 Sağlık Teknikeri ve 31 Hemşire kadrolarına yapılacak.

DEĞERLENDİRMELER:

Üniversiteye yüzlerce aday arasından başvuru yapıldı. Yapılan başvurularda adayların KPSS puanları ön planda olacak. Buna göre 2018 yılı KPSS puanı en yüksek puandan başlanmak üzere en düşüğüne kadar yapılacak sıralama ile belirlenecek. 

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın KPSS puan sıralaması esas alınmak suretiyle başarılı bulunanlar başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 3 (Üç) gün içerisinde www.adu.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Pozisyonun iki katına kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan atanmak üzere başvuran olmadığı takdirde ilan edilen yedek kazananlardan sırası ile çağrılacaktır.

Bu yönde başvurular 10 Ağustos 2020 tarihinde sona erecek olup sonuçlar en geç 13 Ağustos 2020 tarihine kadar açıklanacak.

Editör: TE Bilisim