Atatürk Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alacak

Atatürk Üniversitesi 28 Ağustos 2015 tarihli yapmış olduğu duyuruya göre bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak adına sözleşmeli personel alımı yapacak. Atatürk Üniversitesi bünyesine alınacak olan personellerin ücretleri 2.066,80 Tiirk Lirası olarak ödenecektir. Alınacak olan 11 adet Heşire Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü ( Ortaöğretim )  Mezunu Olmak şartı ile alınacaktır. Atatürk Üniversitesi bünyesine dahil etmek için seçeceği personellere herhangi bir sınav uygulamaksıznın KPSS puanı ele alınarak puan sıralamasına göre belirlenecektir. 

ARANAN ŞARTLAR:

- 657 Sayılı Kanunun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak.

- Henüz 35 Yaşını Aşmamış Olmak.

- Belirtilen Bürüt Ücret dışında herhangi bir özel ücret ödenmeyecektir.

- Hemşirelikte Etik ve iletişim Sertifika Programrna Katılmış Olmak ve Belgelendirmek.

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 28 Ağustos 2015 tarihinde başlayacak olup, 11 Eylül 2015 tarihinde mesai saati bitimine kadar sona erecektir. Başvurular Personel Daire Başkanlığına yapılacaktır. 

www.atauni.edu.trl#birim=personel-daire-baskanligi sitesinde hazırlanan başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmekte olup, postayla- kargoyla yapılacak bşvurular kesinlikle geçersiz sayılacaktır.

Başvuru sırasında şu istenilen belgelere sahip olmanız gerekmektedir.

- Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi,

- Nufüz Cüzdanı fotokopisi,

- 2014 kpss ortaöğretim sonuç belgesii,

- Temin edilecek başvuru formu,

- Hemşirelikte Etik ve iletişim Sertifika Programına Katılım Belgesi

Editör: TE Bilisim