Atatürk Üniversitesi geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilanlara göre farklı kadrolarda ve niteliklerde sözleşmeli olarak Hastane Personeli Alımı yapacağını bildirmişti. Bu kapsamda iki ilan ile toplamda 480 personel alacak. Başvuru süreci ilanların yayımlanması ile birlikte başladı ve hala devam ediyor. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde ilgili ilanların detayları aktaracağız.

ALIM YAPILACAK KADRO VE BİRİMLER:

Atatürk Üniversitesi yayımladığı ilk ilanda Üniversitenin Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğüne alım yapacak. Bu kapsamda 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamunda, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapılacak. Mezuniyete göre kadro dağılımına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

  1. 284 Hemşire,
  2. 7 EBe,
  3. 105 Sağlık Teknikeri,
  4. 5 Eczacı,
  5. 5 Fizyoterapist,
  6. 2 Psikolog,
  7. 2 Diyetisyen,
  8. 2 Biyolog,
  9. 4 Laborant,
  10. 4 Röntgen Teknisyeni,
  11. 45 Diğer Sağlık Personeli ( Farklı Alanlarda )

Yukarıda da göreceğiniz gibi Atatürk Üniversitesi 11 fakrlı kadro ile sağlık personeli alımı yapacak.

Atatürk Üniversitesinin yayımladığı bir diğer ilana göre ise Veteriner Fakültesi / Diş Hekimliği Fakültelerine gideleri özel bütçeden karşılanacak personel alacak. Toplamda 14 kişi alınacak olup farklı poaizyonlar yer alıyor.

Veteriner Fakültesine, 3 Radyoloji (Röntgen Teknisyeni), 2 Diğer Sağlık Personeli (Anestezi Teknisyeni), 5 Sağlık Teknikeri ve 3 Veteriner Hekim alımı yapılacak.

Dİş Hekimliği fakültesine ise 1 Diğer Sağlık Personeli (Anestezi Teknisyeni) alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise aşağıdaki nitelikler araır.

2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak,

Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşunda disiplin cezası ile ayrılmamış olmak ve Nobet usulü çalışmayı kabul etmiş omak şartları aranır.

BAŞVURULAR:

Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğüne personel alımı için başvurular en geç 09 Temmuz 2020 tarihine kadar yapılması gereklidir. Detaylı bilgi sahibi olmak için Buraya Tıklayınız.

Veteriner Fakültesi / Diş Hekimliği Fakülteleleri için başvurular en geç 10 Temmuz 2020 tarihine kadar yapılması gereklidir. Detayı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.