Atatürk Üniversitesi personel alımı yapacağını belirtti. Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından duyurusu yapılmış olan ilana göre Atatürk Üniversitesi toplamda 55 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli olarak Hemşire alacak. Bu yönde 55 kişilik kadronun 20 si Lisans Mezunlarına ve 35'i Lise Mezunları verilmektedir. İlana başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştı ve artık sona ermektedir. Adaylara başvuru süresi olarak verilen 15 günün sonuna gelindi.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Atatürk Üniversitesi 55 personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar bazı genel nitelikler aranamktadır. Bu yönde, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi şartlar aranmaktadır.

Ayrıca Lisans mezunu olanlardan Hemşirelik bölümü Lisan mezunu olmak ve Lise Mezunları için ise, Hemşirelik bölümü ortaöğretim programlarından mezun olmak ve ameliyathane hemşireliği, hemşirelik süreci ve hemşirelik bakımı uygulamaları veya çocuk yoğun bakım hemşireliği sertifikalarından en az biisine sahip olma şartı aranacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.